The Story

Salut! :)
Am strâns niște cuvinte despre noi, dar pentru tine.
Cum ar începe o veritabilă compunere, Vezuv a apărut dintr-o bucurie, pentru a fi o bucurie.
Din bucuria de a fi mâncat o pizza care m-a făcut să înțeleg că pizza poate fi și altfel decât o știam până atunci, poate fi o experiență! Am înțeles că totul în bucătărie este despre arome și echilibru și că detaliile, ca în viață, fac (fără doar și poate) diferența.
Bine, bine, destul cu depănatul amintirilor. Care-i treaba cu noi? Măi, misiunea noastră este de a oferi experiențe prin pasiunea noastră pentru bucătărie, gust și arome. De a pune pe masă o pizza care să fie o mândrie.
De ce am început cu pizza? Pentru că un blat bun este modul perfect în care ne putem exprima pasiunea și creativitatea.
Pe ce drumuri ne va purta viitorul nu putem a ști încă (original, huh?), dar ce știm este că dăm zilnic din coate pentru a fi mai buni ca ieri.
Chef de nițică analiză pe text?
Subiect: Vezuv - Flavour Artisans
  1. Vezuv - inspirat de numele vulcanului Vezuviu, unde este cel mai bun sol pentru roșiile San Marzano, singurul soi aprobat de Asociația Pizza Napoletana Autentică.
  2. Flavour Artisans - gusturi sunt 5, dar aromele sunt mai darnice ca număr. Iar cum joaca în bucătărie este despre arome si nouă ne place joaca, combinațiile și originaliatea, ia uite cum s-a lăsat cu numele.

Ne auzim și mulțumim! :)